Форум города Южноукраинска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум города Южноукраинска » Южноукраинск » Як лікувати катаракту?

Як лікувати катаракту?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго вечора. Я хочу ось що спитати. Водила батька сьогодні на консультацію до лікаря-офтальмолога. Він сказав, що у нього катаракта. Та ще сказав, що потрібна операція. Скажіть, хто робив таку операцію собі? Як все прошило? Де саме вам робили операцію?

Отредактировано Лохнесское чудовище (2022-11-28 03:13:52)

0

2

Я не офтальмолог, але, по-моєму, катаракта не лікується, а тільки можна оперувати. Операції зараз, звичайно, усі платні. Так що дізнавайтеся, скільки вона коштує, та везіть батька, поки не осліп.

0

3

Лікар сам дивиться на вирішує, треба робити операцію чи не треба. Катаракт ту спочатку можна лікувати медикаментозно, що лікарі й роблять. До речі, у стаціонарі. Тому що там роблять уколи під глаз.

0

4

Лохнесское чудовище написал(а):

Доброго вечора. Я хочу ось що спитати. Водила батька сьогодні на консультацію до лікаря-офтальмолога. Він сказав, що у нього катаракта. Та ще сказав, що потрібна операція. Скажіть, хто робив таку операцію собі? Як все прошило? Де саме вам робили операцію?

Катаракта - це помутніння кришталика ока. Це здебільшого вікове захворювання. Спочатку його лікують, роблять уколи, капають краплі у око. Але по мірі того, як кришталик мутніє (а лікування може затримувати цей процес) все одно прийдеться робити операцію.
Якщо цікаво, можете подивитися ціни на лікування катаракти  https://visium.com.ua/ua/lecheniye_katarakty/  Мені саме у цій клініці робили операцію по заміні кришталика.
До речі, хочу скази, що ціна операціє залежить здебільшого від кришталика. Вони різні є. Та вам все вам лікар розкаже.

https://i.postimg.cc/KYR3H31t/28-05-2022-000527.jpg

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Форум города Южноукраинска » Южноукраинск » Як лікувати катаракту?