Привіт. Порадьте недорогий, але корисний подарунок для дівчинки, якій 10,5 років. Треба заїхати до знайомих. Хотілося б щось купити для їх дитини. Порадьте гарний варіант, на свій розсуд.
Подарунок для дитини
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-26 14:39:11
Привіт! На яку суму розраховуєте? Адже некоректно було б радити вам подарувати, наприклад, безпровідні навушники за 2000 гривен, якщо ви можливо розраховуєте на 300-500 гривень. Погодьтесь...
Поделиться32022-09-26 14:41:58
Привіт! На яку суму розраховуєте? Адже некоректно було б радити вам подарувати, наприклад, безпровідні навушники за 2000 гривен, якщо ви можливо розраховуєте на 300-500 гривень. Погодьтесь...
Погоджуюсь ) Це буде символічний подарунок, тому розраховую на суму до 500 гривень. Що можна таке цікавеньке подарувати для такого віку?
Поделиться42022-09-26 15:00:06
Тут складнувато щось радити, оскільки інтереси в кожної дитини в такому віці можуть досить відчутно різнитися. Я б радила запитати про інтереси дівчинки.
З недорогих, але розвиваючих подарунків, радити можу лише дитячі книги https://babyshop.ua/ua/dlya-shkoly/neob … skie-knigi , які точно будуть корисним подарунком Я б зраділа такому подарунку для своєї дитини. Хоча не всі діти люблять читати, але читати книги все одно потрібно. Гадаю, батьки купують дитині книги, для розвитку, як мінімум.